Breadmonkey, surdejsbrød, kager, desserter

Surdej når det er bedst

Vi har med vores samarbejdspartnere i Europa udviklet nogle surdejstyper, som er uovertrufne, når det kommer til smag, skorpe, struktur og dejstabilitet. Produkterne sælges udelukkende igennem BreadMonkey og vores forhandlere.

Med BreadMonkeys surdejsprodukter opnår du sublim smag og kvalitet hver gang.


Bon Levain

Bon Levain er en uovertruffen surdejskultur, som bruges til alle brødtyper. Bon Levain er en surdejskultur som ligger i dvale indtil der tilsættes vand. Herefter liver surdejen op og kan bruges som hævemiddel til dine brød. Fordelen ved Bon Levain er at syrligheden er moderat og at den, modsat tørrede surdejsprudukter, har bevaret hæveevnen, derfor er Bon Levain det nærmeste du kommer en hjemmelavet surdej. Du har endvidere fuld kontrol over enzymerne, så der opretholdes den rigtige balance mellem mælkesyre- og edikkesyre-  bakterier.

Ønskes et syrligere brød fungerer Bon Levain rigtig godt, sammen med vores inaktive surdejsprodukt Repos Levain, som ikke har nogen hæveevne, men tilfører smag, dejstabilitet og sprød skorpe til dit brød.



Repos Levain

Repos Levain er en fantastisk surdej som tilfører mange gode egenskaber til dit brød, dog har den ingen hæveevne da det er en neutraliseret surdej, dvs. at du skal tilsætte hævemiddel i form af gær, eller bruge Repos Levain sammen med en aktiv surdej som Bon Levain. Repos Levain tilfører smag, dejstabilitet, sprødhed og holdbarhed til dit brød. 



Bage enzym

Bageojpogfp øporj pojpojpfof j¨pj¨pj ¨pogj¨poj a ¨poj ¨poj gvpp

99 DKK